Salg af varmepumper

Her er vores udvalg af varmepumper. Ring for at høre mere om priserne.

DanmarksPumpen er effektivt isoleret mod varmetab
DanmarksPumpen har ekstra specialfremstillet varmeisolering, hvor der kan være varmetab. Jo mere udedelen varmeisoleres, des mindre spildenergi er der. Det øger effekten fra varmepumpen og reducerer strømforbruget.

DanmarksPumpen leveres ALTID med 7 års garanti – uanset fabrikat
Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl. KINNAN giver 5 ÅRS TOTALGARANTI – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Nu udvider vi garantien med YDERLIGERE 2 ÅRS MATERIALEGARANTI.

Kinnan betaler alle reservedele i de sidste to år af den i alt syvårige garanti. Du skal blot betale arbejdsløn i forbindelse med evt. reparation de sidste to år. Hvis man selv plejer og passer DanmarksPumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er et serviceeftersyn hvert 2. år – udført af en autoriseret Kinnan-installatør – nok til at sikre dig 7 ÅRS GARANTI.

DanmarksPumpen bliver altid installeret af en autoriseret montør
Miljøministeriet har skærpet kravene til installatørerne, som skal have en kølemontør-uddannelse (klasse 2 autorisation) for at installere varmepumper. Kølemidlet i varmepumpen har en alvorlig miljøpåvirkning, hvis det slipper ud ved en forkert eller uautoriseret installation. Et udslip vil skade miljøet og være årsag til, at anlægget ikke fungerer perfekt. Rørsystemet, der forbinder inde- og udedelen, skal suges tomt for atmosfærisk luft for at kølemidler cirkulerer og anlægget fungerer optimalt. Den autoriserede Kinnan-installatør garanterer, at begge dele sker korrekt og lovligt

Mærke

Model på pumpe 2000

Punkt 1

Sverigesvej 2C
6100 Haderslev

Tlf. 74 53 12 15
Mail: haderslev@punkt1.dk

Hennings Hvidevareservice

Tågerupvej 41
6560 Sommersted

Tlf. 74 50 40 50

Tilbudsavis

 

Uge 16


 

Uge 17

Navigation